Referenties

DEQRATO biedt exclusief herenondergoed aan met originele en unieke designs. Mede eigenaar Robert Bouwman: "Bedankt voor alle tips en informatie. En graag horen we het weer als u een nieuw interessant merk tegenkomt!"

Mondavin ontwerpt blazers voor de moderne vrouw die haar casual en zakelijke outfit graag iets extra's geeft. Oprichtster Marina Yusbashian: "Tijdens ons eerste gesprek heb ik het gevoel gekregen dat een nieuw label starten haalbaar is als je goed voorbereid, precies weet wat je wilt, wie je doelgroep is enz. Nogmaals bedankt voor het zinvolle nuttige gesprek."

Hoogwaardige gebreide kleding en accessoires. Alle producten worden ontworpen én geproduceerd in Nederland met respect voor mens en natuur. Eigenaresse Miriam Lenarts: "In het verleden heeft José me een aantal keren heel goed op weg geholpen en nog steeds vraag ik haar soms kort advies bij nieuwe ontwikkelingen binnen mijn bedrijf.

Stijlvolle broeken van hoge kwaliteit voor die momenten dat een pak niet hoeft. Maarten Valk, mede-oprichter en eigenaar: "Ik heb er weer een hoop van geleerd! De problemen lijken opgelost en we zijn tot een oplossing gekomen voor de vervolg productie. Nogmaals ontzettend veel dank voor je hulp!"

EvyAnne is een innovatief en duurzaam baby- en kinderlabel. Oprichtster Annemarie Federer: "Ik heb de aantekeningen die ik tijdens ons gesprek heb gemaakt, regelmatig doorgekeken en nog steeds loop ik die af en toe door. Ook ben ik door ons gesprek bij mijn huidige fabrikant uitgekomen. Je bent een expert en na een gesprek met jou kun je (weer) stappen nemen."

Exclusieve handgedrukte shawls met grafische designs. Oprichtster Hannie Steeman: "Mede dankzij koopman-works is er een nieuw shawl label op de Nederlandse markt. José gaf ons destijds het laatste duwtje in de rug. Het was haar braindump waardoor wij zoiets kregen van het is dus haalbaar, schouders eronder en go. Hiervoor kunnen wij haar niet genoeg bedanken."

Collectie met 100% zijden blouses. Scandinavische basics met een Parijse elegantie. In 2013 opgericht door Judith Pronk; " Jose was mijn eerste echte serieuze gesprek in deze business en zij gaf mij inzichten, leidraad en openheid van zaken. Sturend en nooit dwingend. Zonder Jose geen ANNA VIE, ik zal ook altijd terug komen met vragen, hulp of een samenwerking."

Jongens kledinglabel. Oprichtster Els Janssen: "José denkt mee, geeft positief kritische feedback en praktische handvaten die de start zijn geweest voor mijn Mad-Monkeys collectie. Let's play with Mad-Monkeys". 

Kinderkledinglabel. Oprichter en mede-eigenaar Hassan Charaf: "Jij hebt ons als starters toen van de nodige adviezen voorzien. Wij vonden het gesprek ontzettend informatief en leuk. Inmiddels staat de eerste collectie van NIMM er! "

Feel good ondergoed merk voor tienermeiden. Opgericht door Esther Parisius. " Ik heb ongeveer anderhalf jaar geleden bij jou aan tafel gezeten ivm advies voor het starten van een eigen label en wil je de lancering van mijn merk Birdie Rock natuurlijk niet onthouden!."

 

 

Amator Collection, dames jasjes, opgericht door Eline Starink; " Koopman-works stond aan de basis van mijn bedrijf."

Adonna, badmode voor vrouwen die een prothese dragen, opgericht door Joke Schenkel; "Adonna is ook een deel van jouw verdienste." 

Topitm, kinderkleding, opgericht door Miranda Leutscher; "Bedankt voor deze weer inspirerende ochtend."