Kledingproductie in Macedonië dicht bij huis én 12% goedkoper

macedoniabuyersmeeting.jpg

Een extra reden om te produceren in Macedonië en deel te nemen aan onze buyersmissie.

Kwaliteitsproductie

Kledingproducenten uit Macedonië staan al bekend om hun kwaliteit en professionaliteit. En nu is ook nog de kostprijs verlaagd door de afschaffing van de invoerrechten.

Inkoopmissie

En omdat veel importeurs een beperkt reisbudget en tijd hebben nodigt het CBI (Centrum ter bevordering van de import uit Ontwikkelingslanden) kledingimporteurs uit voor een inkoopmissie naar Macedonië. Het CBI betaalt uw vlucht en heeft al een voorselectie van negentien goede kledingproducenten gemaakt. Deze CMT kledingproducenten produceren hoofdzakelijk dames en heren bovenkleding. Onder andere voor Mexx, Betty Barclay, Bertoni, Pinko, Van Winkel, Zara, River Island.
De buyers missies vinden plaats in de periode 22-26 maart en 12-16 april 2010 of in overleg op andere data.

De kledingproducenten zijn voorgeselecteerd in het kader van een export coachingprogramma van het CBI. Het CBI is een agentschap van het ministerie van buitenlandse zaken en ondersteunt exporterende bedrijven uit geselecteerde ontwikkelingslanden die exporteren naar Europa.

Inschrijving

Voor aanmelding en/of verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met Mrs. José Koopman, extern CBI expert,  jose@koopman-works.nl
Voor overzicht van de bedrijven  zie http://www.cbi.eu/showroom/garments/index.html